IJssalon Pisa in Zevenaar krijgt een nieuwe eigenaar

1 januari 2020

ZEVENAAR – Ando en Sandra hebben samen met veel plezier in de ijssalon gewerkt. “We hebben mooie, maar ook moeilijke jaren gehad”, zegt Sandra. “Op een bepaald moment komt echter de vraag: willen we dit nog tien of twintig jaar doen?” vult Ando aan. Ando, die altijd graag iets voor de medemens wil doen, is nu twee maanden aan het werk als chauffeur voor de huisartsenpost. Sandra is nog zoekende welke kant ze uit wil maar gaat komende periode eerst Coco de goede richting op helpen. “Ando en Sandra hebben veel verstand van zaken en ik kan nog erg veel van ze leren, zo ben ik nu met Sandra druk bezig met de sintchocolade en verzin ik met Ando de ijstaarten.” Er wordt samen ook nog hard gewerkt aan grote chocolade bestellingen met logo’s voor bedrijven.

Coco werkt al zeven jaar bij de populaire ijszaak. Ze geeft aan: “Het is voor mij een droom die werkelijkheid wordt.” Twee dagen nadat ze was afgestudeerd aan haar opleiding Forensisch Onderzoek, vertelde Ando en Sandra haar dat ze iets anders wilden. “Het is natuurlijk een heel andere richting dan waarin ik afgestudeerd ben, maar ik wist zeker dat dit iets voor mij was! Ik kan hier mijn creativiteit kwijt.” De band met Ando en Sandra en is erg goed. “Ando kent mij al vanaf toen ik in een luier zat, hij heeft geregeld op mij en mijn tweelingzus Nine gepast.”

Er wordt al druk gepland voor komend jaar. In januari gaat de ijssalon een maandje dicht om te verven en de keuken te verbouwen. “Ik wil erg graag de keuken open maken zodat de gasten kunnen zien hoe bij ons het ambachtelijke Italiaanse ijs wordt gemaakt.” Coco gaat in januari ook naar Italië om daar inspiratie op te doen voor de lekkerste ijssmaken voor het nieuwe seizoen. Bij de vraag of er iets aan de ijsreceptuur gaat veranderen zegt Coco ten slotte: “Nee, Ando heeft twintig jaar ervaring in het receptuur zitten en daar durf ik niet aan te komen.”

Terug naar overzicht