Over ons!

IJssalon Pisa 2013

IJssalon Pisa is opgestart in 2000 door Ando en Sandra Gollenbeek tegenover de huidige locatie. Twee enthousiaste ondernemers die mensen graag iets lekkers aan wilden bieden.

 

Na een paar jaar wilden Ando en Sandra graag uitbreiden en meer aan kunnen bieden op het gebied van chocolade. Het pand aan de overkant was beschikbaar en de verhuizing naar de andere kant van het plein was een feit. Daar zijn zij flink gegroeid en zorgde ervoor dat Pisa een begrip in de Liemers werd.

IJssalon Pisa 2015

 

Na 20 mooie jaren hebben Ando en Sandra op 1 Januari 2020 besloten de ijsspatel doorgegeven aan Coco Strijbosch.

Ando en Sandra dragen de ijsspatel over aan Coco Strijbosch.

Zij was voor de overname al 7 jaar werkzaam bij Pisa als ijsschepper en ijsbereider. Toen Coco afstudeerde voor haar opleiding Forensisch Onderzoek vertelde Ando en Sandra dat ze iets anders wilden. Coco begon toen na te denken en wist meteen dat dit iets voor haar kon zijn. Het is natuurlijk een heel andere richting dan waarin ze afgestudeerd was maar ze weet zeker dat ze hier haar creativiteit in kwijt kan.

 

IJssalon Pisa 2020

Begin 2020 heeft Coco de ijssalon verbouwd zodat ze met een frisse start kon beginnen. Zo heeft ze nu een mooie ruimte achterin de zaak waar ze het ijs kan bereiden in het Gelatolab en chocolade in het C(h)ocolab.

Gelatolab bij Pisa waar alle lekkere ijsjes worden gecreƫerd!
C(h)ocolab bij Pisa waar alle ambachtelijke chocolade wordt gemaakt.

 

Kom jij ook langs om onze gezellige zaak te bewonderen?