4e van Nederland met de Carpigiani Gelato Challange!

11 november 2023
Afgelopen dinsdag, 7 november, heeft Pisa deelgenomen aan de ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฝ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ถ ๐—š๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—•๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ. Dit is een Nederlands Kampioenschap voor de ambachtelijke ijsbereiders!
De opdracht was de jury te overtuigen dat jij het lekkerste ijsje hebt! Hierbij werd gekeken naar smaak, structuur, creativiteit en verbale-, esthetische presentatie.
Jarusha @patisserie_j.j (patissier bij Pisa) en Coco (eigenaresse van Pisa) hadden een herfstig ijsje bereid voor de jury (nr. 8 op de foto):
โ€˜๐‘บ๐’‘๐’Š๐’„๐’š ๐‘ช๐’๐’›๐’š ๐‘ถ๐’“๐’‚๐’๐’ˆ๐’†โ€™.
Als basis een room-ijsje (melk van HippeKoeien / Melkveebedrijf de Fuik) geรฏnfuseerd met sinaasappel en kardemom met daarbij een variegato van sinaasappel en speculaas en een crumble van pure chocolade, hazelnoot en speculaas.
En met super veel trots mogen we vertellen dat we ๐Ÿฐ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ zijn geworden!
We vonden het een hele ervaring om mee te mogen doen en genieten nog even na van deze mooie uitslag!
Team Pisa
Terug naar overzicht